Tamron lanseaza SP 90mm F/2.8 Di MACRO si SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD

SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD (Model A009)

Caracteristici produs

1. O sticla speciala XLD (Extra Low Dispersion) in combinatie cu patru elemente LD (Low Dispersion) minimizeaza aberatiile cromatice. Impreuna cu un design optic nou, acest lucru ofera un contrast si rezolutie mare, atingand o calitate impresionanta a imaginii.

2. Tehnologia de acoperire multi-strat imbunatateste dramatic performantele obiectivului prin reducerea efectelor de flare si ghosting generand astfel magini mai clare.

3. Diafragma rotunjita le permite fotografilor un DOF spectaculoas, oferind acel tip de exprimare realizabil doar cu zoom-urilor tele rapide.

4. Cel mai compact si rapid obiectiv cu stabilizare de imagine (VC – Vibration Compensation) din clasa sa ofera fotografilor captura unor cadre irealizabile anterior.

5. Caracteristica USD (Ultrasonic Silent Drive) creste puterea drive-ului AF plus un mecanism continuu de focalizare manuala

6. (Vibration Compensation), mecanism de stabilizare a imaginii reduce tremurul camerei pentru a oferi imagini clare.

7. Constructia rezistenta previne patrunderii umiditatii in obiectiv.

Specificatii tehnice:

Model: A009
Distanta focala: 70-200mm
Diafragma maxima: F/2.8
Unghi de vedere:
34°21′- 12°21′ (pentru DSLR senzor full-frame)
22°33′- 7°59′ (pentru DSLR cu senzor APS-C)
Constructia lentilelor: 23 elements in 17 groups
Distanta de focalizare minima: 1.3m
Raportul de marire maximum: 1: 8 (f=200mm: MFD 1.3m)
Marimea filtrului: Ø 77mm
Lungime: 188.3mm
Lumgimea totala: 196.7mm
Diametru: Ø 85.8mm
Greutate: 1470g (inclusiv montura de trepied detasabila)
Numarul de lamele ale diafragmei: 9 (diafragma rotunjita)
Diafragma minima: F/32
Accesorii standard: Parasolar forma de floare
Monturi compatibile: Canon, Nikon, Sony

SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD (Model A007) este un obiectiv zoom standard de mare viteza cu patru caracteristici principale: calitate superioara a imaginii, USD (Ultrasonic Silent Drive), VC avansat (Vibration Compensation) si este conceput si pentru camerele cu senzor full-frame.

 

SP 90mm F/2.8 Di MACRO 1:1 VC USD (Model F004) 

Caracteristici produs

1. Tamron si-a updatat legendarele obiective 90mm Macro  folosind cel mai avansat sistem de proiectare a opticii. Obiectivul, reinventat pentru era digitala, ofera VC (Vibration Compensation) și USD (Ultrasonic Silent Drive).

2. Adoptand cel mai avansat sistem de proiectare a opticii si o diafragma rotunjita, acesta duce mai departe traditia obiectivelor Tamron 90mm Macro in obtinerea unui bokeh spectaculos. Doua lentile XLD (Extra Low Dispersion) si un element LD (Low Dispersion) reduc aberatiile cromatice, rezultand imagini clare, la o rezolutie deosebita.

 3. Tamron a dezvoltat recent eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency). Aceasta solutie ofera o imbunatatire impresionanta in performanta antireflex, in reducerea efectelor de flare si ghosting fenerand astfel imagini mai clare.

4.VC (Vibration Compensation), mecanism de stabilizare a imaginii, reducand tremurul camerei pentru a oferi imagini clare. 

5. Caracteristica USD (Ultrasonic Silent Drive) creste puterea drive-ului AF plus un mecanism continuu de focalizare manuala

6. Sistemul Internal Focus utilizeaza miscarea grupului de lentile interne mai degraba decat elementele frontale. Obiectivul nu-si modifica lungimea odata cu focalizarea permitand astfel o larga utilizare.

7. Constructia rezistenta previne patrunderii umiditatii in obiectiv.

Specificatii tehnice:

Model: F004
Distanta focala: 90mm
Diafragma maxima: F/2.8
Unghi de vedere:
27°02′ (pentru DSLR senzor full-frame)
17°37′ (pentru DSLR cu senzor APS-C)
Constructia lentilelor: 14 elemente in 11 grupuri
Distanta de focalizare minima: 0.3m (11.8 in)
Raportul de marire maximum: 1: 1 
Distanta de lucru: 139mm (5.5 in)
Marimea filtrului: Ø 58mm
Lungime: 114.5mm (4.5 in)
Lumgimea totala: 122.9mm (4.8 in)
Diametru: Ø 76.4mm 
Greutate: 550g (19.4 oz)
Numarul de lamele ale diafragmei: 9 (diafragma rotunjita)
Diafragma minima: F/32 
Accesorii standard:  Parasolar obiectiv
Monturi compatibile: Canon, Nikon, Sony

Noile obiective se vor vinde alaturi de predecesoarele lor, SP AF90mm F/2.8 Di MACRO 1:1 (Model 272E).

Nu avem inca o data exacta de intrare in stoc si nici pret estimativ :(. Tineti aproape, le vom avea si noi la testare.

Alți fotografi au mai citit și:

5 Comments

  • […] şi îţi oferă mult mai multă claritate. De exemplu, un obiectiv de 90mm precum cel proaspăt lansat de Tamron sau un Tamrom 60mm f/2.0 (disponibil şi pentru Nikon), cel de 100mm f/2.8 de la Canon sau 105mm […]

  • din pacate si 70-200-le de la tamron are raportul maxim de marire 1: 8 :(((((
    exact ca nikon 70-200 VR2 si sigma-ul 70-200 OS…focus breathing la greu tata…s-a dus si visul asta…
    la ora actuala nu mai exista nici un obiectiv nou care la 200mm sa fie cat de cat un adevarat 200mm cand se focuseaza la distante mai mici de 10m !

  • mersi ca v am facut observatie si nu ati lasat comentariul…. foarte tare bravo f64 pt cat de transparenti sunteti

    • Corectasem inainte de a observa ca ati comentat. Si chiar daca ar fi fost invers, ideea era sa corectam, comentariul dvs. ne-ar fi ajutat fara sa aduca un aport la lansarea de fata. Inca o data s-a dovedit ca avem clienti mai vigilenti ca ai lor ;).

  • Merci ca ma baga iar la cheltuieli, eu sunt foarte multumit de Tamron-urile cu VC, si am 18-270 VC v1, 17-50 VC , 24-70 VC

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.