CPS: Canon Professional Services, acum şi în România

  

BUCUREŞTI, ROMÂNIA, 29 august 2012 – Canon lansează, astăzi, în România, Canon Professional Services (CPS), un program complet gratuit, pe bază de înregistrare, ce oferă fotografilor şi operatorilor video profesionişti ce folosesc echipamente Canon acces exclusiv la o serie de beneficii din partea companiei. În funcţie de echipamentul deţinut, membrii au la dispoziţie trei niveluri de acces. Astfel, aceştia beneficiază de o serie de servicii profesionale oferite de Canon România, precum prioritate în cazul unor reparaţii şi, deci, diminuarea considerabilă a termenelor de aşteptare, sau oferirea unor echipamente de schimb pe perioada în care aparatura utilizatorului este în service, Mai mult, un membru CPS are posibilitatea de a înregistra inclusiv echipamente second-hand, cumpărate chiar de la alţi membri ai programului CPS.

Petronius Secăreanu, General Manager Canon România: “România este o piaţă importantă în regiune, cu o comunitate de profesionişti cărora ne dorim să le oferim cât mai multe facilităţi. Lansarea CPS pe plan local este încă un pas pe care Canon îl face pentru a veni în sprijinul fotografilor si videografilor, punând la dispoziţie o serie de beneficii binevenite oricărui profesionist”.

 

Cum beneficiezi de CPS

Înregistrarea pentru serviciile CPS este extrem de simplă. Se completează un formular cu detaliile produsului Canon deţinut, alături de câteva informaţii ale utilizatorului, pe site-ul Canon Europe, la adresa www.canon-europe.com/cps. Datele trebuie actualizate constant, având în vedere că suportul Canon este acordat doar echipamentelor înregistrate. Totodată, CPS este disponibil atât profesioniştilor independenţi, cât şi clienţilor corporate, iar statutul de membru pentru foto are trei niveluri: silver, gold şi platinum. Pentru videografii profesionişti există un singur nivel de membru.

CPS

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • e doar pe hartie 🙂

  • Unde este CPS in Romania ??? Eu am vrut sa trimit Canon C100 sa-i fac modificarea la senzor,Am sunat la Criss si am spus ca sunt membru platinum CPS..si vreu sa trimit C100 la centru regional Italia..iar ei au spus ca o sa dureze 3-4 saptamani 🙂 asa ca mai bine o trimit in Germania cu DHL si o fac in 5 zile…
    Buna treaba cu CPS ROMANIA…

  • Buna! Mai exista CPS in Romania? Ca nu mai apare in lista de pe site-ul lor.

  • OK,sunt membru CPS video,in romania cu cine se poate discuta??

  • Cum stiu ce nivel am la statut de membru? Cont la CPS am de ceva timp. De anul acesta a aparut in lista si Romania si am facut update. Cu toate ca mi-am adaugat toate aparatele, lentilele si accesoriile si mare parte din ele au 'CPS supported', nu imi zice nicaieri nivelul la statutul de membru.

  • Asa si ? Care sunt beneficiile binevenite ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.