Concurs foto "Poze trasnite din vacanta" – Final

 

Concursul nostru Panasonic cu poze trasnite din vacanta s-a incheiat. Multe imagini din concedii dar putine fotografii trasnite. Desi initial am pus la bataie doar un premiu mare, am decis sa mai acordam 3 mentiuni constand in tricouri Panasonic. De data aceasta nu a fost foarte greu de ales si din acest motiv ne grabim sa anuntam castigatorii aici pe blog. Ii vom contacta pe mail pentru a afla cum intra in posesia premilor. Felicitari tuturor.

Marele Premiu – Televizor LCD Panasonic TX-L32C20E

Un mic popas Mihai Bogdan

 

Mentiuni – tricou Panasonic

Haute couture Stone-Age Ksenia Mironova

 

Nomad Ariunzul Luben

 

multa beeereee!!! Marian Dan

 

Alți fotografi au mai citit și:

15 Comments

  • o fi mai trasnite mentiunile dar cred, cum era si normal pe un site de fotografie, ca s-a luat in considerare si calitatea pozei, care la mentiuni e foarte slaba, la toate; sincer, avand in vedere cat de multi suntem cu hobiul asta, ma mir cat de slabe sunt pozele selectate… no, daca multi nu am participat…

  • -nu am participat la concurs, desi aveam o fotografie potrivita cu tema, dar eram sigura ca parerea "JURATILOR" va fi alta, asa cum bine ne-au demonstrat la final
    -din pacate toate concursurile, dar absolut toate, au castigatorul desemnat inainte de inceperea acestuia, nu trebuie sa fiti dezamagiti, trebuie doar sa participati la concursuri unde aveti pile
    -daca tot au incalcat regulamentul si au accepat in concurs o imagine prelucrata as sugera sa ne spuna numarul masini, poate ne vedem in trafic si-l felictam personal pt "fotografia trasnita din vacanta"

  • In afara de faptul ca fetita e fan Cleopatra, care e faza cu poza cistigatoare?

  • Heiii….traziti-va, ce-i cu toate aceste intrabari, ati uitat in ce tara traiti?

  • Felicitari tuturor concurentilor

  • Sper ca vei primi un raspuns insotit de o factura de consultanta fotografica. Si atunci vei intelege si tu ce este deosebit la prima fotografie.

    • Sincer, as dori si eu raspunsul. Nu neg calitatea fotografiei, insa nu ma prind unde este "trazneala"… De altfel, fetita este adorabila …

    • Raspunsul e arogant si cam de prost gust. Ce concurs este acela in cadrul caruia intelegerea criteriilor de premiere se factureaza?! Daca sunteti atat de priceput, luminati-ma si pe mine pe gratis, macar o data, cu privire la calitatile pozei castigatoare. Daca nici pe viitor nu o sa inteleg, promit sa tac din gura, sa nu fiu pus la plata.

  • Vai dar ce trasnita e poza castigatoare!! Voi faceti pe bune concursurile acestea?!

  • Nu ma asteptam, chiar v-ati grabit si ati ales la plezneala cred. Nu am nimic cu marele castigator dar nu inteleg ce va tranzmite voua poza aia nu stiu, mai ales ca e cenzurata la nr, cineva pe fundal e cu capu prin masina… "F64 va ridica mingea le fileu, va arunca frisbee-ul, paseaza decisiv si va provoca sa aratati tuturor cele mai trasnite poze de vacanta " Vad si mingii si fileuri si frisbeeuri :-j… Dezamagire totala.

    • fratilor!!! unde ati auzit voi de "mingii" este "o minge doua mingi"

  • Va consideram cei mai tari din orice pdv posibil, dar vazand ce ati ales acum sunt dezamagit, desi nici macar n-am participat la concurs. Pai pozele cu mentiune sunt de zeci de ori mai trasnite, mai reusite si mai "de vacanta" decat poza castigatoare. Ce e trasnit acolo?!

    • Subscriu !

      • adevarul e ca nici eu nu prea vad trasnaia din poza…

    • ai perfecta drepatate stefan visan, parca concursul se numea Poze TRASNITE din vacanta ….pai ce poate fii trasnit in poza castigatoare ?nu am participat la acest concurs si ma bucur ca nu am facut-o, pt ca nu sunteti corecti cel putin de aceasta data.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.