Beautifully Imperfect – Expo Dan St. Andrei

Sunt clipe in care ne intrebam despre rosturi, despre semnificatii si motivatii. Sunt clipe in care ne intrebam despre viata, asa cum e sau asa cum ne inchipuim noi ca este. Sunt clipe in care lasa imaginatia libera, in care ne permitem sa visam. Uneori e greu de spus daca traim in vis sau in realitate. Dan este un visator. El traieste prin astfel de clipe, nu e realist, si ca orice alt visator, nu este perfect, dar imperfectiunea e frumoasa. Astfel, el incearca sa transforme realitatea intr-o alta realitate, realitatea lui personala si intima.

In lucrarile sale se pot ghici simboluri ascunse, nascute din experiente discrete, exprimate delicat, uneori poti simti o vaga neliniste, alteori predomina senzatia de netarmurire, dar privind cu atentie in interiorul acestui univers realizezi ca autorul se afla in cautarea rosturilor si motivatiilor ascunse ce pun in miscare lumea noastra.

Subiectele abordate sunt luate din viata dezi cu zi, principiul dupa care se ghideaza fiind acela ca: oricine poate fi un sfant, pana la urma toti sfintii au fost la inceput oameni obisnuiti. El incearca, si reuseste, sa gaseasca lumina din fiecare lucru, fiinta sau situatie care ,altfel poate, ar fi trecut neobservate. Fotografiile sale atrag si te fac sa le privesti indelung, pina in clipa in care simti ca uneori, lucrurile de care esti sigur nu exista.

Uneori, ai impresia unei naratiuni autobiografice avand ca suport fotografia, ai senzatia ca patrunzi intr-o lume stiuta doar de autor si care acum ti se dezvaluie. Imaginile se intiparesc in memoria privitorului si reapar uneori ca o experienta familiara, ca ceva trait in vremuri de mult uitate.

“Viata e pana la urma o vesnica incercare de a-ti intelege rostul, de a te construi si modela, de a evolua si de a te defini… mi-ar place sa descopar zilnic motive pentru a ma iubi.” Dan St. Andrei

Expozitia va avea loc pe 17 mai (joi) orele 19.00 la Penthouse Gallery din bulevardul Regina Maria, pe colt cu strada Poiana Florilor la numarul 15.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.