Cumpara un aparat foto mirrorless Nikon 1 J1/V1 mai ieftin cu 400 de lei!

Nikon si F64 propun doritorilor in perioada 1 martie – 15 aprilie 2012 un program de tip buy-back, ”Treci de la aparatul foto compact la Nikon 1”, in care clientul vine cu un aparat compact vechi, nu conteaza marca sau starea de functionare, pe care il preda si primeste un cupon valoric cu care achizitioneaza aparatele din gama Nikon 1 J1/V1 cu 400 de lei mai putin.

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica, ce a implinit varsta de 18 ani la data de 1 martie a.c. si care detine in proprietate un aparat foto digital compact, pe care doreste sa-l predea pentru a participa la campanie. Fiecare participant care detine un aparat foto digital compact (fara obiective interschimbabile) si il preda la F64, va primi, pe loc, un cupon de reducere cu valoare fixa de 400 de lei, inclusiv TVA indiferent de marca, modelul sau starea acestuia de functionare.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • […] Aducând un aparat foto vechi (nu contază marca, starea de funcționare sau altceva) primești o reducere de 400 lei la achiziționarea oricărui aparat sau kit mirrorless al brandului Nikon. E vorba astfel de o promoție bazată pe aparatele Nikon 1 V1 și Nikon 1 J1, alături de obiectivele cu care vin în promoție. E o reducere semnificativă, cred eu. Aparatele foto vechi nu se cumulează, astfel încât puteți aduce unul singur. Mai multe detalii despre promoție găsiți aici. […]

  • pe viitor, nu se va aplica aceasi oferta buy-back dar la un Nikon D3100?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.