F64 multumeste bloggerilor

Campania de promovare a reducerii de 10% la orice aparat a inaugurat colaborarea cu blogosfera romaneasca. Am fost uimiti si onorati sa descoperim cati bloggeri au raspuns prezent initiativei noastre. Multumim in primul rand Chinezului si Blogatului pentru fapul ca au reusit sa adune in jurul lor oameni talentati, cu darul scrisului si cu spiritul ascutit. 

Lista noilor nostri prienteni e lunga si speram din tot sufletul ca n-am uitat pe nimeni: Andreea Mihaela, Ovidiu Calugaru, Gavril Constantin, Roxana Porcaru, Florea Cristian, Diana Sofronie, Claudiu lacatusu, Madalin Blidaru, Denisa Loves You, Luiza Olteanu, Adrian Holerga, Emi Dragota, Rares Cojocaru, Sorin Izvercian, Andrei Basoc, Mihaela, AutoVital, Virgil Adumitroae, Haotik, Bogdan Barbieru, Radu Clapa, Adrian Bot, Felicia Popa, Sanziana Ene, Dorothea Kettler, Andrei Ignat, Tudor, Mircea Hodarnau, Andrei Talos, Iulian Tatar, Catalin Cristache, Alexandru Bordei, Virtual Kid, Mihai Palantin, Andrei Palatkas, Cristina Dragomir, Liana Mitroi, Ioana Bogorodea, Florin Haragas, Valentin Bosioc, Radu Razvan, Cimil Cosmin, Vasile Manu, Andrei Amon, Iulia Kelt, Brylu, Silviu, Dragos Asaftei, Dragos Spanu, Mircea Colceag, Andreea Burlacu, George Vdovicencu, Bogdan Cojocaru, Giorgiana Paun, Mihai Motrescu, Bogdan Ciungara, Madalin Gorbanescu, Shoptimist, Robert, laszlo Nagy, Gaby, Irina Bartolomeu, Mac Anta, Stefan Cinca, Virtualkid, Cristian Sora, Iulia Diana Mihai, Marius Sescu, Alexandru Oprean, GhidulescuSunshine, PrinAradAlexandru Gal, Daniel BoteaPaul Padurariu, Alex BordeiIleana Neatu, Mihail Calinescu, Foto Muzeu

Daca ne intrabati pe noi, ne-am simtit ca pestele in apa si cu siguranta vom mai repeta astfel de actiuni pentru ca am descoperit ca sfaturile bloggerilor au fost extrem de documentate iar entuziasmul lor ne-a contaminat. 

Daca vreti sa aflati cifre, desi dupa parerea noastra au fost mai importante prieteniile legate cu oameni deosebiti, iata-le: 51.000 de vizualizari si 23.000 de vizitatori unici. 

F64 va multumeste!

Alți fotografi au mai citit și:

8 Comments

  • La multi ani! Nu va simtiti prea mult "ca pestele in apa" ca poate deveni periculos :)).

  • Si eu!

  • Şi noi vă mulţumim pentru implicarea de care daţi dovadă. Să ne mai auzim şi la alte concursuri organizate de f64 pentru bloggeri!

  • O mica precizare, articolul cu care am participat in concurs este acesta: http://www.contabile.pasiunilemele.ro/black-weeke
    intr-adevar am scris 2 articole in acel weeekend dar in cel din linkul de mai sus imi pusesem sperantele. Poate data viitoare.

  • Sarbatori fericite si voua si suntem convinsi ca va fi si cu noroc data viitoare.

  • noi mergem cu 700-1500 de unici pe zi, aproape jumatate din traficul celui mai tare blog din ro pe segmentul cartilor (recenziilor de carti). , mult mai mult decat majoritatea participantilor si cu un vizitatori ceva mai atrasi spre cultura, sper cu un intelectual mult mai mare decat restul. Dar cum nu am castigat nimic si nu sunt motive pentru multumiri, nu ne ramane decat sa va uram Sarbatori fericite.

  • Noi multumim pentru suport :).

  • Multumesc pentru premiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.